- hirdetés -

Elkapták a rendőrök azt az orosházi nőt, aki bevásárlótáskákat lopott el.
Egy orosházi lakos tett feljelentést a kapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki még április 19-én, 10 óra körül egy ABC-áruházban, a pénztár melletti polcon elhelyezett táskáját eltulajdonította a benne lévő gyógyszereivel, személyes irataival együtt. A lopással okozott kár 4 ezer forint volt – áll a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
Nem sokkal később ugyanennél az üzletnél eltűnt még egy bevásárlótáska, élelmiszerekkel, a sértett vezetői engedélyével, tb-kártyájával, forgalmi engedélyével együtt, mintegy 5 ezer forintos kárt okozva.
A lopássorozat folytatódott. Fél órával később egy másik áruház elől egy harmadik sértett bevásárló táskája is eltűnt, szintén iratokkal és élelmiszerekkel, sőt 11 óra körül az elkövető egy rokkant kocsiról is eltulajdonította a sértett bevásárló táskáját, benne orvosságokkal, 18 ezer forint értékben.
A rendőri intézkedések során kiderült, hogy a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy orosházi nő, akit a Szabó Dezső utcán igazoltattak is, és megtalálták nála az eltulajdonított tárgyakat. A nő kihallgatása során beismerő vallomást tett. A sértettek visszakapták az ellopott tulajdonaikat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.