- hirdetés -

Két orosházi teniszező ért el kiváló eredményeket, több érmet is szereztek a márciusi versenyeken.
A KAZSZER Tenisz Klub két fiatal versenyzője márciusban három versenyen vett részt, ahol kiváló eredményekkel öregbítették a városi tenisz hírnevét. A kemény téli felkészülés meghozta a gyümölcsét, hiszen a nagy fővárosi klubok játékosaival is felvették a küzdelmet.
Budapesten rendezték meg a Play & Stay Mini-Tenisz Versenysorozatot. Az orosháziak eredményei:
L1 Bakró Rebeka 3. hely
F1 Zsurka Martin 4. hely
Szintén Budapest adott otthont március 20-án a Neocon kupának, ahol Bakró Rebeka 3. helyen zárt, míg Zsurka Martin 2. lett.
Március 27-én Pécsen volt az Országos Iskolai Tenisz Bajnokság. Az eredmények:
F1 Zsurka Martin 1. hely
L1 Bakró Rebeka 2. hely
Felkészítő edző: Gelegonya Zoltán

Bakró Rebeka és Zsurka Martin  (Fotó: Kazszer Teniszklub)
Bakró Rebeka és Zsurka Martin (Fotó: Kazszer Teniszklub)
Az orosházi klubtól megtudtuk, hogy a három verseny közül a pécsi volt a legrangosabb megmérettetés, melyen 160 fiatal vett részt az ország számos pontjáról. Az orosházi gyerekek itt szerepeltek a legjobban, hiszen Zsurka Martin négy győztes mérkőzéssel országos bajnoki címet szerzett. A döntőben sikerült visszavágnia annak a kisfiúnak, akitől korábban kétszer is vereséget szenvedett.
Bakró Rebeka is nagyszerű formában masírozott el egészen a döntőig, ahol gigászi küzdelemben, két ponttal kapott ki egy agárdi kislánytól.
A ragyogó sikerek után folytatódik a kemény felkészülés, hiszen áprilisban is több versenyük lesz. Ebben a hónapban egy budapesti és egy kisteleki versenyen vesz részt a két orosházi teniszező, címvédőként állnak majd rajthoz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.