- hirdetés -

Négy góllal hozta férfi kézilabdacsapatunk a Csömör elleni meccset, nyertek az ifik is.
Orosházi FKSE – Csömör KSK 28 – 24 (17 – 12)
NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Táncsics-csarnok, 200 néző
Vezette: Dudás, Serfőző

Orosháza: Szikora – Kovács A. 4, Berta 7, Gazsó, Kardos 9, Kósa, Balda 6. Csere: Kovács R., Herjeczki (kapusok), Ambrus, Raffai, Bajusz, Varga 2, Dukic.
Edző: Füzesi Ferenc

Az ellenfél legjobb dobói: Márkus 7, Hemela 4.
Kiállítások: 12 perc ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2 ill. 2/1.
Egy Berta góllal indult a szombat esti találkozó, majd a kimaradt helyzetek után két gyors indításnak köszönhetően már 3-1-re vittünk. Pörgős volt a játék, de sok volt a pontatlanság már az elején.
A 10. percre feljöttek a vendégek, kiegyenlítettek, majd egy büntetővel a vezetést is átvették, a 12. percben 5-6 volt az eredményjelzőn. A találkozó során ekkor volt csak az előny a csömörieknél. A mieink gyorsan egyenlítettek is, és visszavették az irányítást. A félidő közepére már újra három volt közte. Emberhátrányból is tudtunk gólt lőni, a 23. percben 14-7 volt ide.
Jött viszont egy újabb 2 perces kiállítás, amit már nem tudtunk ilyen jól zárni. Öt perccel a vége előtt feljött a vendég együttes 14-10-re. Hullámzó teljesítményt mutattak a csapatok, a félidőben 17-12-vel mentek a szünetre.

képalá (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
Sok volt a pontatlanság a meccsen (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
Kimaradt helyzetekkel indult a mérkőzés második félideje is. Majd ismét elhúztunk, a 35. percben 20-14 volt az állás. Persze megint nem tartott sokáig, gyors három csömöri gólnak köszönhetően újra háromra apadt az előny. Sorozatos hibák jellemezték a játékot, a 45. percben már csak kettő volt közte. És ez ment a következő percekben is: elkapkodott támadások, kimaradt helyzetek.
25-23-nál feljöhettek volna egyre a csömöriek, de kihagyták a ziccert, mi viszont góllal fejeztük be, így két perccel a vége előtt újra három góllal vittünk. Az utolsó másodpercekben még kaptunk egy büntetőt, amit bedobtunk, a vége tehát 28-24 lett.
Füzesi Ferenc:
– Csak a győzelmet tudom értékelni, a többi az nagyon gyenge volt. Az idei leggyengébb játékkal nyertünk. Nagyon figyelmetlenek voltunk.
Borsodi Péter:
– Csak dicséretet tudok mondani a csapatomról. Azt gondolom, tisztességesen helytálltunk, és megnehezítettük az éllovas dolgát.

Az ifik is nyertek, 27-21 arányú győzelmet arattak a csömöriek ellen.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.