- hirdetés -

Sorozatunkban minden párt jelöltjétől kértünk egy bemutatkozó szöveget és egy fotót. Az LMP, a Munkáspárt, az MDF, a Jobbik, az MSZP és a Fidesz jelöltjének bemutatkozását folyamatosan tesszük közzé. Lehetőséget biztosítottunk a Civil Mozgalom képviselőjének is, ám ő többszöri megkeresésünk ellenére sem reagált.
Tisztelt orosháziak!
A 2010-es választások tétjét nehéz lenne túlbecsülni. Minden bizonnyal az elmúlt 20 év legfontosabb választása (népítélete) vár ránk. Vannak olyan pártok, amelyek már bemutatkoztak Önöknek és Magyarországnak. A tetteik beszéltek. Szándékaikat, képességeiket és eredményeiket a bőrünkön tapasztalhatjuk. Aki a hazugságok és árulások folytatását szeretné, az válassza bármelyik jelenlegi parlamenti pártot. Aki viszont a gyarapodást és a nemzeti önrendelkezés kivívását akarja, most végre annak is van választása, bátran és nyugodtan teheti le voksát a Jobbikra és programjára.

Jámbor Nándor
Jámbor Nándor
Arra a programra, melyben bárki elolvashatja, mit is akar a Jobbik. A politikusbűnözés kíméletlen felszámolását, tisztességes munkahelyeket teremtő gazdaságpolitikát, a hazai termelőket és vállalkozókat segítő aktív és beavatkozó államot, családi gazdaságokra épülő mezőgazdaságot, a megújuló rendőrségen és az újonnan felállítandó csendőrségen alapuló erős közbiztonságot, a nemzeti értékeket és érdekeket közvetítő oktatás-, kultúra- és médiapolitikát, felelős és kiszámítható állami egészségügyet és nyugdíjrendszert, hatvanöt év után újra és végre valódi nemzetpolitikát, az itthoni boldogulást és gyarapodást elősegítő ifjúságpolitikát. Egyszóval: Szebb Jövőt!
Mi, magyar emberek itt és most változást akarunk. Radikális, átütő változást. Radikális, átütő változás akkor lesz, ha ezt mi, magyar emberek kiköveteljük magunknak. Azok a politikai és gazdasági vezetők, akiknek ez a rendszer így, ahogy van, megfelel, sőt kifejezetten jó, nem fognak maguktól változtatni rajta. Nekünk, a népnek, a választóknak kell változtatni. S erre most itt van a történelmi esély. Minden egyes felnőtt magyar ember, minden választó valódi alakítója lehet a hazája sorsának.
Együtt erősek és legyőzhetetlenek vagyunk. Csak mi magunk vagyunk képesek megoldani saját és közösségünk problémáit. Ezt helyettünk nem teszi meg senki. Megvalósítjuk és végrehajtjuk mindazt, amit elterveztünk még akkor is, ha ebben ellenfeleink meg akarnak akadályozni minket, mert az Igazság velünk van!
Jámbor Nándor a Jobbik jelöltje

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.