- hirdetés -

Két orosházi tanuló is kiválóan szerepelt a miskolci nemzetközi fodrászversenyen.
Hagyományosan márciusban rendezik Miskolcon a nemzetközi „Kézműves Kupa” fodrászversenyt, ahol a szépségipar képviselői, fodrászok, kozmetikusok, műkörmösök mérhetik össze tudásukat.
Ebben az évben 490 versenyző nevezett, valamennyi kategóriában volt felnőtt és tanuló verseny is. A Harruckern János Közoktatási Intézmény részéről két tizenkettedik osztályos diák indult a megmérettetésen. Kovács-Rohoska Ádám (mestere Cseh István Európa Bajnok mesterfodrász) és Paraj Dalma (mestere Megyeri Brigitta mesterfodrász).

 

Fodrászok és modelljeik - középen
Fodrászok és modelljeik - középen Kovács-Rohoska Ádám balra Paraj Dalma (klikk a képre) Fotó: Harruckern iskola
Mindketten több versenyszámban is indultak, így történt, hogy az eredményhirdetéskor több alkalommal is színpadra szólították őket. Paraj Dalma hatodik helyezést ért el „Trend hajvágás” kategóriában, míg Kovács-Rohoska Ádám negyedik lett „Divatfrizura hosszú hajon” kategóriában. Ádám ezen kívül a dobogó harmadik fokára állhatott a „Trend hajvágás és szárítás” valamint a „Férfi tanuló összetett” versenyen, és második helyezést ért el a „Férfi klasszikus hajvágás” kategóriában, ahol teljesítményét különdíjra is méltatták – tudtuk meg a Harruckern iskolától.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.