- hirdetés -

Március 6-án útjára indul a labda az NB III-as labdarúgó bajnokságban. Az Orosháza FC az első helyről várja a tavaszi folytatást. A téli felkészülésről, tervekről kérdeztük a csapat edzőjét, Kvasznovszky Józsefet.
– Január 4-én kezdtük a felkészülést, heti hat edzéssel. Az időjárás miatt mostoha körülmények között készültünk, de bízom benne, hogy a nehezített viszonyok plusz motivációt adnak játékosaim számára. Úgy gondolom, hogy jó hangulatú felkészülést hagytunk magunk mögött. A kemény munkát néhány teremtorna tette változatossá. Részt vettünk egy tatabányai nemzetközi tornán, ahol NB I-es csapatok ellen is helyt álltunk. A Gyopáros kupa megnyerése után a békéscsabai Láza János Emléktornán a 3. helyet szereztük meg. A mérkőzések alatt nagyon jó benyomást tettek rám a srácok, de a bajnoki szereplés lesz az igazi fokmérő.
Történtek-e változások a keretben?
Távozott a keretünkből Nagy Attila, Simon László, Ugrai Sándor és Nadiu Dariusz, viszont leigazoltuk Szolnokról Rónyai Gábort, Algyőről Retek Flóriánt és Pálinkó Mátét, valamint az utolsó pillanatban sikerült visszacsábítani Békéscsabáról Futaki Krisztiánt. Úgy gondolom, hogy sikerült megerősíteni a keretünket.
Milyen céllal várják a folytatást?
Célunk a kezdet óta változatlan, azaz a bajnokság megnyerése. Keretünket képesnek tartom céljaink eléréséhez, bár tudom,vetélytársaink is erősödtek. Ami aggodalommal tölt el, hogy az Alföld csoport gollövőlistáját vezető Szabó Tamásra sérülése miatt hosszabb időre nem számíthatok.
Ki ellen kezd a csapat?
Március 6-án a sereghajtó Monor látogat a Mátrai-stadionba. A három pont reményében lépünk pályára, minden szurkolót nagy szeretettel várunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.