- hirdetés -

Legutóbb Vásárhelyről hozott helyezéseket az Orosházi Íjász Egyesület.
Február 20-án rendezték meg a Hódmezővásárhelyi Íjász Terem Kupa 3. fordulóját. A megmérettetésen az Orosházi Íjász Egyesület is indult, és kiváló eredménnyel szerepelt szinte minden kategóriában. A csigás 3D felnőtt férfi kategóriában Szilágyi István a harmadik helyen, csigás CU senior férfi kategóriában Gyüre András első helyen végzett. A Vadászreflex felnőtt női kategóriában Gyevi-Nagy Tímea, felnőtt férfiben pedig Kerekes Tibor lett a harmadik. Tradicionális felnőtt férfi kategóriában – ahogyan az előző két fordulóban – Csizmadia Zsolt szerezte meg az első helyet.
Ez volt az utolsó fordulója a kupának – tudtuk meg az egyesülettől. Így itt osztották ki a három forduló pontszámai alapján az összesítettben elért eredményeket. Az orosháziak itt is fényesen szerepeltek: Csizmadia Zsolt a jól megérdemelt első helyet hozta kategóriájában, a vadászreflexesek közül Kollár Szilvia felnőtt nőiben harmadik, Kerekes Tibor felnőtt férfiben második lett. A csigások közül Szilágyi István az első, Gyüre András pedig második helyen végzett.
A kupasorozat első és második fordulója még 2009-re nyúlik vissza, mely sikeres év volt az orosháziak számára. A mérlegük: 41 arany, 27 ezüst és 17 bronzérem, valamint országos bajnoki címek és Európa-kupa győzelmek.

Az orosházi íjászok szeretnék a folytatásban is népszerűsíteni ezt a különleges sportágat. Várnak minden lelkes, íjászat iránt érdeklődőt. A tervek közt szerepel a továbbra is rendszeres edzések mellett az utánpótlás képzés fejlesztése is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.