- hirdetés -

Nézze az Orosházi Városi Televízió új sportműsorát, minden kedden este fél 8-tól.
Labdarúgás, kézilabda, asztalitenisz, erőemelés, karate, birkózás, úszás… A sort – szerencsére – még sokáig folytathatnánk. Többször hallottuk már, hogy Orosháza igazi sportváros. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kiváló eredménylista. Az orosházi egyesületek, versenyzők hétről hétre hozzák a jobbnál jobb helyezéseket, ott vannak a legkiválóbbak között.
Őket mutatja be az Orosházi Városi Televízió új sportműsora. A Hazai pálya minden kedden, este fél 8-tól jelentkezik. Mintegy fél órában foglalja majd össze az előző időszak legfontosabb sporteseményeit. Az egyéni és csapatversenyek, a bajnoki küzdelmek mellett hétről hétre igyekszik bemutatni Önöknek Orosháza tehetséges sportolóit. Azokat, akik kemény edzéseken készülnek a megmérettetésekre, és jutnak el a legjobbak közé. A Hazai pálya teret ad a szurkolóknak is, a B-közép rovatban elmondhatják majd véleményüket.

A városi tévé új sportműsora, Vági Katával
A városi tévé új sportműsora, Vági Katával
Tudni akarja a legfrissebb híreket? Értesülni akar az orosházi sportolók sikereiről? Nézze a Hazai pályát, az Orosházi Városi Televízió új sportműsorát, minden kedden este fél 8-tól.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.