- hirdetés -

40 gólos győzelmükkel középdöntőben vannak a kézis fiúk.
Az Országos Serdülő Bajnokság (OSB) alapszakaszában múlt csütörtökön játszotta utolsó mérkőzését az OFKSE serdülő csapata. Ezen a találkozón új gólrekordot ünnepelhettek a fiatalok, hisz a Kiskunfélegyháza csapatát 50 – 10 (!) arányban gázolták el az orosházi fiúk. (az eddigi legtöbb lőtt gól 49 volt) Ezzel a győzelemmel, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően megnyerték a csoportot, és jogot szereztek a rájátszásban való részvételre.
A középdöntő során az eddigi hat, nyolcas csoportból kialakított háromban folytatódnak a küzdelmek. Ellenfeleink a PLER, a Dabas, az Ercsi, a Kiskőrös, a Békéscsaba, a Kecskemét és a Kiskunhalas korosztályos csapatai lesznek. Utóbbi hárommal már nem játszanak az orosháziak, hisz velük az alapszakaszban már találkoztunk. A középdöntő csoportba az eddig elért eredmények szerint visznek pontokat a csapatok. A PLER 12, az OFKSE 10, míg a Békéscsaba 9 ponttal érkezik. A középdöntőből a csoportküzdelmek első két helyezettje jut tovább az országos, hat csapatos döntőbe. Az orosházi fiatalok trénere, Kopornyik Zsolt a következőképpen látja a csapat esélyeit:
– Saját kezünkben van a sorsunk. Eredménykényszer alatt kell játszanunk, hisz a csabaiak ott lihegnek a nyakunkban. A PLER és a Dabas csapata nagyon erős, de remélem azt fogjuk játszani, amit tudunk és akkor minden reményünk megvan az országos döntőbe jutásra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.