- hirdetés -

Az Eötvös suli diákjai Békéscsabán bizonyítottak.
A városi általános iskola Eötvös tagintézményének egy tehetséges diákcsoportja január 29-én, pénteken a megyeszékhelyen szerepelt sikerrel, egy tehetségkutató versenyen, Marosvölgyiné Rideg Ágnes és Érdiné Molnár Márta pedagógusok kíséretében.
Tavaly szeptemberben írt alá együttműködési megállapodást az iskola  a BUDA-CASH Békéscsabai Atlétikai Klub vezetőivel, melynek értelmében a sportiskolai atlétikai képzés egyesületi hátterét biztosítják. Az orosháziak eddig négy megmérettetésen vettek részt, mindig eredményesen. Két-két verseny volt a 1999-1998-1997-es születésűeknek, és a 2000-es illetve később születettek részére.
– Nagyon sok szép helyezést értünk el minden versenyszámban. 40 méter futás, gátfutás, távolugrás, kislabdahajítás, hosszútávfutás kategóriákban. Mind a két csoportban lett különdíjasunk, a legjobb eredményeket elért atléták személyében: Tóth Nikolett 6. a, Balogh Vanessza 6. b, Nagy Zsolt 2. b – két alkalommal is, Jónás Zoltán 3. b. Még három alkalom vár a diákokra ebben a sorozatban, reméljük, hasonló sikerrel – tudatta szerkesztőségünkkel a hírt Schmidt Jenőné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.