- hirdetés -

A hétvégén négycsapatos felkészülési tornát rendez az OFKSE. Lássuk, kik lesznek az ellenfelek.
A felkészülési időszak fontos állomásához érkezett az OFKSE csapata. Január 30-án, szombaton egész napos megmérettetésen vesznek részt  a fiúk, melyre három külföldi csapat érkezik . A Fontana-Credit Takarékszövetkezet Nemzetközi Felkészülési Tornán a romániai CSM Oradea, a szerbiai RK Vrbas és az ugyancsak szerb RK  Cervenka lesznek a mieink ellenfelei.
Igen komoly feladat vár Füzesi Ferenc fiaira, hisz nem akárkik az ellenfelek. A nagyváradi csapat a román másodosztályt vezeti és feltett szándéka visszajutni az első osztályba, ahonnan tavaly estek ki. Ennek megfelelően erősítettek is az elmúlt időszakban. Szeptemberben már játszott egymással a két együttes. Orosházán kétgólos nagyváradi siker, míg a romániai visszavágón döntetlen született.
Ismerve a szerb bajnokság erejét, az ottani két csapat is kemény diónak ígérkezik. A Cervenka csapata a szerb első osztályban játszik jelenleg is, a Vrbas pedig a nagyváradiakhoz hasonlóan a feljutást célozta meg. Mostani második helye és játékosállománya alapján erre komoly esélye is van.
Ami a mieinket illeti: az orosházi csapat elsődleges célja – a lehető legjobb szereplés mellett – a különböző támadási variációk és védekezési formák összecsiszolása. Kotormán Attila távozásával néhány játékosra több és fontosabb szerep hárul, és lényeges, hogy az ő szereplésükkel is olajozottan működjön a gépezet.
A torna első mérkőzését az OFKSE és a CSM Oradea csapatai játsszák reggel 9 órai kezdettel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.