- hirdetés -

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Rákóczi Vasas SE focicsapata, a keretben nincs változás.
Hétfőn este a Táncsics gimnázium műfüves pályáján indult el a felkészülés a tavaszi bajnoki pontvadászatra. A megyei első osztályú focicsapat a 6. helyről várja a folytatást.
A keretben nem történt változás, és nem is terveznek – mondta el az OrosCafé.hu-nak Csizmadia Imre elnök. Hangsúlyozta, bíznak abban, hogy együtt tudják tartani a jelenlegi csapatot, és ez egy biztos alapot ad a megfelelő felkészüléshez és a sikeres tavaszi szezonhoz.
A sportegyesület elnöke a célokról úgy fogalmazott: az első 8 hely valamelyikét szeretnék megtartani, de remélik, hogy alapos felkészüléssel és a csapat együtt tartásával mindez inkább a dobogó környékén realizálódik majd.
Heti öt alkalommal készül a bajnokságra a focicsapat. Nagy István edző elmondta, hogy a két műfüves és a két termi edzés mellett a felkészülés elején Gyopárosra is kimennek futni, szaunázni, fürdeni, majd február elején indulnak az előkészületi meccsek. Szerda-szombat ütemben felkészülési találkozót terveznek többek közt az Orosháza FC, a Székkutas, a Csongrád és a Tótkomlós ellen.

A bajnokság a március 6-7-i hétvégén indul a Rákóczi Vasas SE legénysége számára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.