- hirdetés -

A két orosházi  pártalapító mindezt nyílt levelében írja Pleskó Pál helyi elnöknek.
Úgy tűnik, felgyorsultak az események az orosházi MDF háza táján is. Pár nappal korábban arról írtunk, hogy bemutatták az országgyűlési képviselőjelöltet, most viszont nyílt levelet kapott szerkesztőségünk, melyet Dominkó Sándor és Szitó Imre jegyez.
Nyílt levél Pleskó Pál Úr részére!
Tisztelt Elnök Úr!
Több mint 20 éves – nem kis tanulságokkal és örömökkel teljes, MDF-ben töltött időszakot lezárva – jelen levelünkkel, megszűntnek tekintjük MDF-beli tagságunkat.
Az utóbbi időben aggódva és reménykedve igyekeztünk követni a párt elmúlt években képviselt változó politikai irányvonalát, de úgy tűnik, hogy ez a törekvés számunkra sikertelen volt.
A párt által képviselt értékek egy jelentős része valójában napjainkra már egyáltalán nem nevezhetők sem józannak, sem normálisnak, sem konzervatívnak. Még akkor sem, ha a párt mindenkori propagandája ezt napjainkban is így hirdeti.
Sajnáljuk, hogy a helyi alapítók közül az utolsók között, nekünk is meg kellett hoznunk ezt a döntést, de úgy gondoljuk, hogy a mai politikai közéletben, a civil szférában mindenki számára van lehetőség, hogy gondolatait, elképzeléseit kifejtse és tevőlegesen is hozzájáruljon a helyi politikai közélet alakításához és javításához.
Reméljük, hogy ez a törekvés, amennyiben ezt valamennyien komolyan gondoljuk – az elkövetkező években mindannyiunk számára sikereket hoz és eredményes lesz.
Ehhez kívánunk Önnek minden jót és jó egészséget!
Orosháza, 2009. december 22.
Üdvözlettel:
Szitó Imre és Dominkó Sándor

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.