- hirdetés -

Január 8-án félévi vizsgájukon bizonyítottak a zeneiskola diákjai.
Ahogy azt Nagy Krisztina, a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola magánének tanára a félévi vizsgán elmondta, nagyon vegyes társaság mutatkozott be az érdeklődőknek január 8-án. Volt, aki még most első osztályos ezen a tanszakon, de már évek óta tanul énekelni, volt, aki teljesen kezdő és először állt ki színpadra, és volt a fellépők közt olyan is, aki már 6 éve jár a zeneiskolába.
Bakos Bettina és Nagy Vivien például elsősök a Liszt Ferenc AMI-ban, de már több népdaléneklő versenyen is szerepeltek, igen jó eredménnyel. Betti például ahány megmérettetésen elindult, mindenhol a legjobb három között végzett.
A diákok két darabot adtak elő a vizsgán. Egy népdallal és egy musical (vagy popdal) eléneklésével bizonyították, hogy tovább léphetnek a következő osztályba.
Most pedig következzenek a várva várt dalok. Nagy Vivien indít egy Zséda számmal, a Szürke Patással, majd őt követi Vági Dóra, aki a Szánkózás című dalt adja elő szintén Zsédától,  a sort pedig végül Bakos Bettina zárja, aki Björk-től énekli el az Oh so quiet-et.
httpv://www.youtube.com/watch?v=QUNW0Ol7viM&feature=player_embedded

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.