- hirdetés -

Napokon belül az Orosházi FKSE fiataljai is pályára lépnek a bajnoki helyezésekért.

Az OFKSE 1995-ös gárdája száz százalékos teljesítménnyel lépett túl a kézilabda utánpótlás-bajnokság megyei fordulóján, ezzel a régiós döntőbe jutott. Kopornyik Zsolt edző U14-es legénysége valamennyi találkozóját imponáló fölénnyel nyerte, ami kedvező előjel lehet az eredményes folytatásra és a tavalyi sikerek megismétlésére.

A 12 éves orosházi gyerekek két csapattal képviseltetik magukat a bajnoki küzdelmekben. A megyei első kört követően az „A” együttes két győzelemmel, a „B” csapat pedig két vereséggel a tarsolyában várja a második felvonást, melyet január 7-én Gyulán rendeznek meg.

Január 21-én Békéscsabán kezdik az idei bajnokságot az U11-es fiúk, a második játéknapra ebben a korcsoportban február 3-án Békésen kerül sor. Mag Péter országos döntős csapata számára nem okozhat gondot a továbblépés a régiós küzdelmekbe.

Az előző évek szép utánpótlás-sikerei magasra tették a mércét az orosháziak számára, remélhetőleg 2010-ben is több korosztály csapata menetel majd egészen az országos döntőig.

A 2000-ben és 2001-ben születettek nevezése november 30-án zárult le, a csoportok pontos menetrendje még nem ismert.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.