- hirdetés -

Mozgalmas volt a félév az Orosházi Küzdősport Centrum kyokushin karatésainak.

– Október 10-én a Szlovák Bajnokságon vettünk részt, ahol a felnőttek között Szűcs Roland a nehézsúlyban 3. helyezést ért el, ugyanitt Arany Gabriella megnyerte a junior nehézsúlyt, majd elindult a felnőttek között is, ahol bronzérmet szerzett – kezdte az értékelést sempai Koltai Gábor edző, aki sorolta a versenyeket és az eredményeket.

Október 23-án Pilismaróton Utánpótlás Országos Bajnokságot rendeztek, ahol Arany Gabriella felnőttben, Tóth Nikoletta és Ferenczi Balázs gyermek kategóriában szereztek aranyérmet. Szűcs Roland a felnőtteknél egy kategóriával feljebb lett második.

A Dojo - középen áll Koltai Gábor
A Dojo - középen áll Koltai Gábor

Salgótarjánban rendezték meg december 5-én a hagyományos Mikulás Kupát. A színvonalas nemzetközi tornán Gyermek I. kategóriában Tóth Nikoletta első, Ferenczi Balázs második, Szász Dániel és Misik Ádám harmadik helyezést értek el.
– Nem sikerült a tavalyi cím megvédése Szűcs Rolandnak, akit megintettek és így nem nyerhetett , valamint Horváth Martinnak, aki bírói döntéssel kapott ki. Arany Gabriellának sem juniorban, sem pedig felnőttben nem volt ellenfele, így sajnos mérkőzés nélkül térhetett haza – mondta az edző, aki a folytatásról kérdeztünk:

– A két ünnep között téli edzőtáborban veszünk részt, majd január végén Érden, február 20-án pedig Wroclaw-ban lesz fontos verseny. Hosszabb távú tervek közt szerepel a Holland Bajnokság, majd a bukaresti felnőtt Európa Bajnokság. A tervek szerint 2010-ben jómagam is visszatérek a tatamira – fejezte be az értékelést a Koltai Gábor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.