- hirdetés -

Már 178 gyerek rúgja a labdát a klub berkein belül.

Az OMTK-ULE 1913 fennállásának egy éves jubileuma alkalmából nagyszabású sportnapot tartott december 13- án az Eötvös-csarnokban. Az óvodásoktól az ifjúsági korosztályig 7 korcsoport 9 csapata mutatkozott be egymásnak és a közönségnek.

A meghívott vendégek, szakemberek és a szülők betekintést nyerhettek az egyesület munkájába, korcsoportonként nyomon követhették az életkori sajátosságoknak megfelelő edzésanyagot. Az egyesület elnöke, Petneházi György megnyitó beszédében hangsúlyozta, hogy a szakosztály szakmai stratégiai terve rövid-, közép-és hosszú távú célokat jelölt meg. Az ez évre tervezett rövid távú célt,- miszerint az ULE egy olyan szakmai koncepció mentén dolgozzon, amely a jelenlegi modern képzésnek megfeleljen – sikerült elérni.

A gyermeklétszám a kezdeti 76 főről megduplázódott. Jelenleg 178 igazolt labdarúgóval rendelkezik a szakosztály. Együttműködési megállapodást kötött az ULE több intézménnyel, óvodával. A szakember kiemelte az önkormányzat támogatását és köszönetet mondott a szülőknek áldozatos munkájukért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.