- hirdetés -

Közlekedésbiztonsági akció volt városunkban. Láthatósági mellényt és hasznos kiegészítőket kaptak azok, akiknél mindent rendben találtak.

A rendőrség az egyik biztosítótársasággal közösen szervezte meg az akciót a Huba utcán és a Könd utcán. Kis Rozália rendőrhadnagy elmondta, hogy a Generali Providencia Zrt. Életvonal Orosházi Kirendeltségének volt az ötlete, hogy egy rendőri ellenőrzés során hívják fel a figyelmet a biztonságra. Gyermekmellényt, hasznos kiegészítőket és céges ajándékokat adtak át azoknak a közlekedőknek, akiknél mindent rendben találtak.

Minden rendben, így jár a mellény (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
Minden rendben, így jár a mellény (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A rendőrség tapasztalatai szerint egyre jobban figyelünk a biztonságra. A szombati kétórás akció is azt mutatta, hogy az autósok többsége bekapcsolja a biztonsági övet. Az ellenőrzés sokszor a közlekedőknek is jó. Ilyenkor kiderül, kinek jár le például a zöldkártyája vagy egyéb okmánya.

A rendőrség kér mindenkit, közlekedjen óvatosan. Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb lesz a forgalom. A karácsonyi forgatagban helyezzünk hangsúlyt a bűnmegelőzésre is. Nagyobb értéket, táskát, pénztárcát semmiképp ne hagyjunk a kocsiban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.