- hirdetés -

Pénteken 15 óra után néhány perccel történt a súlyos baleset a szentesi úti vasúti átjáróban Orosházán.

17:55

A rendőrség jelezte, hogy befejezték a helyszínelést és feloldották az útzárat. Így szabaddá vált a vasúti átjáró.

17:45

A MÁV szóvivőjétől, Szentes Bíró Ferenctől megtudtuk, hogy az Orosháza – Mezőhegyes vasúti pálya ezekben a percekben szabadult fel. A vonatok Orosházán és Kardoskúton vesztegeltek a helyszínelés ideje alatt. A vonatközlekedés a MÁV tájékoztatása szerint az esti órákra áll helyre az említett vonalon.

A kerékpár a vonat alá szorult (Fotó: Melega Krisztián)
A kerékpár a vonat alá szorult (Fotó: Melega Krisztián)

17:33

A helyszínelés továbbra is teljes útzár mellet folyik. A kerékpárt ezekben a percekben szedték ki a vonatkerekek közül.

16:02

Olvasóink jelezték, hogy a Vásárhelyi úti vasúti átjáróban sem működnek a vasúti jelzőlámpák, így ott is hatalmas a torlódás. Azt nem tudjuk, hogy a baleset pillanatában működött-e a lámpa.

A környéken hatalmas a torlódás.

15.45

A kerékpáros egy 65 éves orosházi férfi. Ezekben a percekben stabilizálják az állapotát, majd a szegedi idegklinikára viszi a mentőhelikopter.

httpv://www.youtube.com/watch?v=GDgAHwFS7gw&feature=player_embedded

15.24

Megérkezett a mentőhelikopter a súlyosan sérült férfiért, akit nyílt koponyasérüléssel szállítottak az orosházi kórházba.

Olvasóink jelzése szerint a városba bevezető Szent István úton nagyon nagy a forgalom, vélhetően a baleset miatt. Közlekedjenek óvatosan!

15:20

A kerékpárost ezekben a percekben vették ki a szakemberek a vonat alól, szerencsére él, ám az állapota életveszélyes. A Gyopárosra vezető út a helyszínelés ideje alatt teljesen le van zárva, kerüljék el ezt az utat.


Nagyobb térképre váltás

15.18

Helyszíni tudósítónk jelenti, kerékpárost ütött el egy tehervonat a szentesi úti vasúti átjáróban. A kerékpáros ráhajtott a sínekre, a vonat már nem tudott megállni.

15.09

Sajnos folytatódik az utóbbi napok balesetsorozata, hétfőtől minden napra jutott egy, péntek 13-ára is. Tudósítónk a helyszínre tart, a részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.