- hirdetés -

Rendben ment minden a mérlegelésen, indulhat a Péntek esti frász, ahol 14 mérkőzés lesz a ringben.

Csütörtökön késő délután Gyopárosfürdő adott otthont a péntek esti küzdősport gála előtti mérlegelésnek. Mindenki hozta a súlyát és az orvosi vizsgálaton is megfelelt, azaz semmi akadálya, hogy egy küzdelmes, izgalmas gálának adjon otthont Orosháza – mondta el az OrosCafé.hu-nak Bertók Róbert főszervező.

Az Eötvös-csarnokban 14 mérkőzés lesz. Profi összecsapásokat rendeznek ökölvívásban, kick bokszban és thai bokszban, illetve egy teljesen új kategóriát is láthatunk: úgynevezett MMA mérkőzések is lesznek.

Görbicsé a főmérkőzés

A főmérkőzést – a tervezett menetrend szerint este fél 10 és 11 óra között – az orosházi Görbics Gábor játssza. A mérlegelés után kijelentette: mindent megtesz a győzelemért. Hozzátette, nem sokat tud az ellenfélről, de úgy gondolja, megoldja. Kiemelte ismét, örül, hogy orosházi közönség előtt léphet a ringbe, akik biztatása nagy erőt ad neki.

Felkészültek: Görbics néz farkasszemet Tócsánnal (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Felkészültek: Görbics néz farkasszemet Tócsánnal (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ellenfele, Tócsán Tibor is jó reményekkel várja a Péntek Esti Frászt. Az OrosCafé.hu-nak elmondta, hétfőn tudta meg, hogy küzdenie kell, de elvállalta, hiszen edzésben van.

Összesen egyébként hat békés megyeinek szurkolhatunk péntek este. 19 órakor indul a Péntek Esti Frász.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.