- hirdetés -

A Városi Képtár a következő programokat kínálja október második felében.

A Városi Képtárban október egész hónapban Garabuczi Anikó-„raku” kerámiáinak és az Orosházi Festők Csoportjának kiállítását tekinthetik meg. Ugyanitt őszi képzőművészeti műhely is várja az érdeklődőket.

Október 26-30. között az őszi szünetben is lehetőség van a hasznos kikapcsolódásra. A gyermekek foglalkozásai hétfőtől péntekig délelőtt 9-12- ig lesz. Felnőtt foglalkozások szintén hétfőtől péntekig délután 14-17-ig lesz.

PÉNTEK ESTI FRÁSZ!

Október 30-án megrendezik a IV. Nemzetközi Küzdősport Fesztivált. Helyszíne: Orosháza, Eötvös iskola tornacsarnoka, Eötvös tér 2.

A gálán a szokásokhoz híven most is lesz profi kick-box, thai box, ökölvívás is, sőt idén előszőr 2 MMA (iskesztyűs) mérkőzést is láthatnak majd a látogatók.

A gála egyik főmérkőzését az orosházi válogatott ökölvívó, amatőr kick-box európa bajnok Görbics Gábor játsza majd, ISKA Magyar Bajnoki Low Kick (combrúgásos kick-box) címért 7 x 2 percben. Az ökölvívók között ringbe lép többek között Nagy „Zsivány” Zsolt is.

Népi hangszerbemutató és előadás

Október 29-én 16 órától a Petőfi Művelődési Központban hangszerbemutató lesz „Síppal, dobbal…”címen, ahol Birinyi József- népzenekutató, népzenész előadása mellett magyar történeti és népi hangszereket láthatnak az érdeklődők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.