- hirdetés -

Jók vagy rosszak a tapasztalatai? Elégedett az ellátással? Itt elmondhatja.

Ismét meghirdette a HáziPatika.com Az év kórháza szavazást. Október elsejétől december 31-éig értékelhetjük Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórházát és klinikáját a www.azevkorhaza.hu oldalon. Akárcsak az elmúlt években, 2009-ben is öt kategóriában (Orvos-szakmai ellátás, Ápoló- és szakszemélyzet, Kórházi infrastruktúra, Ellátás, Környezet és tisztaság), egytől ötig terjedő skálán lehet voksolni.

Januárban hirdetik ki az öt kategória éllovasai mellett az abszolút győztest is, mely intézmény egy évig viselheti „Az év kórháza 2009” címet. Az erkölcsi elismerés mellett értékes díjakat is kapnak a legjobbak.

2008-ban 10. volt az orosházi kórház

Tavaly rekordszámú szavazat érkezett, több mint kilencvenezren mondták el véleményüket, többek közt a megyei kórházakról is. Térségünk egészségügyi intézményei közül előkelő helyen zárt az orosházi kórház: a tizedik lett az összesített kategóriában.

A gyulai Pándy Kálmán Kórház a 37., a békéscsabai Réthy Pál Kórház a 48., a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Tüdő és Rehabilitációs Osztálya pedig a 85. helyen zárt a több mint kétszázharminc intézményből.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.