- hirdetés -

Nem volt teljes a csapat, de így is nagyot küzdöttek a lányok.

Október 11-én folytatódott a keresztpályás női labdarúgó bajnokság. Ezúttal Dévaványa adott otthont a küzdelmeknek.

Az Oroslányok NLSE csapata nehéz csoportba került. Az első mérkőzésen a lányok megilletődve léptek pályára és 4-0- ás vereséget szenvedtek a Püspökladány csapatától.

A következő összecsapáson szoros mérkőzésen kaptunk ki 1-0-ra a Békéscsabai NLSE lányaitól. A csoportkör harmadik mérkőzésén a házigazda Dévaványa 3-1-re győzte le az Oroslányokat.

A helyosztón a 7. nhelyért lejátszott mérkőzésen: Oroslány – Lőkösháza 3 – 0

Csapatunk tagjai: Dékány Edina (kapus) – Skorka Szilvia, Fáry Bettina, Molnár Márta, Tóth Ramóna, Mag Katalin, Süli Erzsébet, Várdai Zsuzsa,Varga Ildikó, Tarján Renáta
Edző: Erdős Zsolt

A ványai tornát a házigazda Dévaványa csapata nyerte a Szolnok és a Békéscsabai NLSE előtt. További sorrend: Wanted (Békéscsaba), Püspökladány, Csökmő, Oroslány NLSE, Lőkösháza

– Sajnos nagyon erős csoportba kerültünk, de becsülettel helytálltunk. pedig ismét voltak hiányzóink. Végig nagy iramú mérkőzéseket játszottunk – értékelte röviden a tornát Erdős Zsolt edző.

A 3. fordulót az Oroslány NLSE csapata rendezi, a mérkőzések október 25-én, 9 órakor kezdődnek a rákóczitelepi sportpályán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.