- hirdetés -

Ha túl közel nőtt az utcai fák lombkoronája a villanyvezetékhez, azt le kell metszeni. Ez fog történni az egész városban.

Értesítjük a tisztelt ingatlantulajdonosokat, hogy Orosháza város közigazgatási területén (belterületen) a DÉMÁSZ NyRT. megbízásából a FEED-ORG BT. munkatársai a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetékek nyomvonalán karbantartási, gallyazási munkát fognak végezni. A munkákat 2009. október hó 15. napjától kezdik meg.

Amennyiben a vezeték közelében lévő növényzet az áramszolgáltatást veszélyezteti, az eltávolításra kerül.

A munkát végzők a kivágott fákat, gallyakat az ingatlanok előtt letárolják, azt az ingatlantulajdonos elszállíthatja, azzal szabadon rendelkezik. Amennyiben az ingatlantulajdonos nem tart igényt a keletkezett nyesedékre, abban az esetben a vállalkozó elszállítja azt.

A tulajdonosok maguk is elvégezhetik az ingatlanuk előtt lévő fákon a metszést, illetve a vonatkozó előírások betartásával – különös tekintettel a vezetékek veszélyes megközelítésére – kialakíthatják a megfelelő védőtávolságot (kisfeszültségű vezeték esetében 1 méter, középfeszültségű vezeték esetében 2,5 méter).

Bővebb felvilágosítás: Hajdú Zoltán ügyintézőnél (Polgármesteri Hivatal III.emelet/6. iroda).

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Orosháza Város Önkormányzata

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.