- hirdetés -

Hazai pályán is kikapott a Rákóczi Vasas a papíron gyengébb Jaminától, így egyre mélyebb gödörbe kerül a csapat.

Oh. Rákóczi Vasas – Frühwald-Jamina SE  1 – 2 ( 0 – 1 )

Megyei I. o. bajnoki labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 200 néző. Vezette: Dumitru ( Mircea, Nicolae )

Rákóczi: Blaskó – Debreczeni, Pásztor (Krivik 61. perc), Kánya, Boros – Nagy D., Vincze, Lovas A., Szikora – Györgyi, Lövei.
Szakmai vezető: Nagy István

Sikerül-e feledtetni a szabadkígyósi zakót a telepi kedvenceknek? – tehette fel a kérdést az a mintegy kétszáz szurkoló, aki ezen a napsütéses őszi vasárnapon kilátogatott a rákóczitelepi sportpályára.

Úgy indult a mérkőzés, hogy sikerül a javítás a szerény képességű Jamina ellen. A 21. percben Lovas Attila lőtte keresztbe a labdát a kapu előtt gólhelyzetben. Két perccel később Vincze Alex cselsorozata végén lőtt Kollár kapusba. A 30. percben Nagy Dávid rúgta a labdát két csel után a hálóőrbe. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a „semmiből” szerzett gólt a Jamina. A félidő utolsó percében Varga oldalvonal közeléből beívelt szabadrúgását a hosszú oldalon érkező Nyúl Gábor belsőzte a kapu jobb alsó sarkába. (0–1)

Nem egyszerű felkelni, de meg kell próbálni (Fotó: Betkó Tamás)
Innen nem egyszerű felkelni, de meg kell próbálni (Fotó: Betkó Tamás)

 

Góllal kezdődött a második „felvonás” is. Pásztor röviden hazafejelt labdájára Knyihár csapott le és Blaskó kapust megelőzve a kapu közepébe emelte a labdát. (0–2)

Ezután a Rákóczi akarása görcsössé vált, pontatlan átadások, rossz döntések jellemezték a hazaiak játékát. A 80. percben felcsillant a remény: Nagy Dávid mintegy 22 méterről elvégzett szabadrúgása bombaként vágódott a hosszú sarokba. (1–2)

A mérkőzés parázs jelenetekkel ért véget, de az eredmény már nem változott.

Nagy István: – Nagyon rosszul játszottunk, három hete mély gödörbe kerültünk, amiből nehéz kimászni. Ma egy olyan meccsen szenvedtünk vereséget, amin ha hármat jól passzolunk, simán nyertünk volna.

Pásztor József: – Egy megnyert mérkőzést sikerült izgalmassá tenni, az utolsó percekben levegőben lógott az egyenlítés.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.