- hirdetés -

Az idősügyi koncepció kidolgozása érdekében kérdőív formájában kérik ki az idős emberek véleményét.

A képviselő-testület éves tervében napirendre tűzi az idősügyi koncepció tárgyalását. A terv előkészítése során felmerült az a kezdeményezés, hogy az önkormányzat kérdőív segítségével keresse meg az érintett embereket, ezáltal megismerjék véleményüket a településen található szolgáltatásokról, illetőleg megtudják, melyek a hiányosságok, a jobbításra szoruló területek. Mindezek ismeretében célirányosan dolgozható ki a koncepció, továbbá egy általános képet adhat az idősek jelenlegi helyzetéről.

A kérdőív a polgármesteri hivatal portáján és a város honlapján is hozzáférhetővé válik. Az önkormányzat, a kérdőívek kitöltését előre is köszöni, hiszen az érintettek válaszadásukkal segítik az önkormányzat idősügyi koncepciójának előkészítését.

A kérdőívet reprezentatív felmérés céljából a közeljövőben eljuttatják az alábbi intézményekhez:

Orosháza Város Önkormányzat Egyesített Szociális Intézmény Idősek Klubjai, Ezüst Fenyő Idősek Otthona, Platán Idősek Otthona, Arany Évek Gondozóház, házi segítségnyújtás, tanyagondnokok, Orosházi Kistérség Többcélú Társulása által irányított jelzőrendszeres házi segítségnyújtást igénybevevői közül az orosházi lakosok, Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.