- hirdetés -

Ipari és belkereskedelmi igazgatási ügyintéző munkakörre keresnek jelentkezőt.

Orosháza Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Orosháza Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Általános Igazgatási Osztály Ipari és belkereskedelmi igazgatási ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozott idejű, várhatóan 2 évig, tartósan távollévő dolgozó munkába állásáig tartó közszolgálati jogviszony, teljes munkaidőben

A munkavégzés helye:
Békés megye, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Üzletek működésének rendjével és az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésével kapcsolatos feladatok; Telephely létesítésével, engedélyezésével, bejelentésével és nyilvántartásba vételével kapcsolatos eljárás; Vásárokról és piacokról szóló rendelkezésekben meghatározott jegyzői hatáskörök ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény, valamint az Egységes Közszolgálati Szabályzat rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
§ Magyar állampolgárság,
§ Cselekvőképesség,
§ Büntetlen előélet,
§ Egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban (ezen belül kereskedelmi, vendéglátó és szálloda, idegenforgalmi és szálloda szakon) szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki vagy élelmiszer-ipari szakirányú agrármérnök szakképz.; jogász szakképz.; főiskolai szintű igazgatásszervezői szakképz. VAGY Középiskolai végzettség és közgazdasági, műszaki, kereskedelmi, vendéglátó-ipari, élelmiszer-ipari szakképz. és az Okj szerint: műszaki szakmacsoportba tartozó technikus, intézményi kommunikátor, idegenforgalmi menedzser, kereskedelmi technikus, pénzügyi ügyintéző szakmai vizsga, szakképző iskolában szerzett ipari, kereskedelmi, vendéglátó-ipari szakképesítés,
§ Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
§ Igazgatásszervező végzettség. Hatósági területen szerzett munkatapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
§ Iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okmányok másolata. Személyes és szakmai önéletrajz. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2009. október 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. október 9.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Plesóczki Ágnes osztályvezető nyújt, a 06-68/413-022/105-ös telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§ Postai úton, a pályázatnak a Orosháza Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: Tk.341/2009., valamint a munkakör megnevezését: Ipari és belkereskedelmi igazgatási ügyintéző.

A pályázat elbírálásának határideje: 2009. október 14.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
§ Orosházi Élet – 2009. szeptember 25.
§ www.oroshaza.hu – 2009. szeptember 25.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.oroshaza.hu honlapon szerezhet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.