- hirdetés -

Épségben előkerült az öngyilkossággal fenyegetőző 25 éves lány, aki reggel le akart ugrani a felüljáróról. Édesanyja bánatában a vonat elé lépett volna…

Egy olvasó hívta fel figyelmünket csütörtök reggel arra, hogy egy fiatal lány le akar ugrani az Iglói úti felüljáróról. Kollégáink a helyszínre mentek, ám senkit nem találtak ott.

Időközben érkezett egy középkorú hölgy, aki zavarodott állapotban volt, és kollégáinknak elmondta: az ő lánya akar öngyilkos lenni, mert azt már többször is megpróbálta. Tudósítónk értesítette a rendőröket, akik elmondták, hogy a járőrök már keresik a lányt, de a város egyik felüljárójánál sem találták.

Mindeközben az anya zavarodottságában elindult a sínek irányába, ám le volt zárva a sorompó és jött a vonat. Tudósítónk egy a helyszínen várakozó autó sofőrrel közösen tudta csak visszarángatni a hölgyet a sínek közül.

A rendőrök és a mentősök megérkezése után közösen nyugtatták a hölgyet. A járőrök felvették a lány illetve a hölgy személyes adatait. Az anya nem akart kórházba menni, ám végül nagy nehezen sikerült őt erről meggyőzni.

Nagy erőkkel keresi a lányt a rendőrség

Az OrosCafé.hu elérte Czecher Péter alezredest, Orosháza rendőrkapitányát, aki a következőket mondta el:
– Csütörtökön 10 óra után érkezett bejelentés egy zaklatott állapotban lévő hölgytől, hogy a lánya le akar ugrani a felüljáróról. Annyi kiderült, hogy a 25 éves lány reggel elment otthonról, de ahová indult nem érkezett meg. Időközben felhívta egy barátnőjét, akinek azt mondta, öngyilkos lesz. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi a lányt.

Épségben hazament a lány

Ebéd után nem sokkal kaptuk a rendőrségtől az információt, hogy a keresett lány sértetlenül hazament. Információink szerint kihallgatják, és orvos is megvizsgálja.
Édesanyját az orosházi kórházba szállították, állapotáról bővebb információt nem tudunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.