- hirdetés -

Szombat reggeltől szólt a zene és erre pörögtek a deszkás, koris és BMX-es fiúk lányok, akik megtöltötték a belvárost élettel.

Ez volt a harmadik Extrém nap, melyet a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) szervezett. Minderre pályáztak és nyertek is 1 millió forintot.

Így végre megérhettük azt, hogy egy rendesen, sok körítéssel teli egész napos programot kapott Orosházán a tizenéves korosztály. Az is a GYIÖK kezére játszott, hogy a városnak végre van saját fedett színpada, így nem platón játszott a zenekar, mely a boldog 1970-es éveket idézi.

Repülés (klikk a képre galériáért) Fotók: Nagy Blanka, Hercz Hajni, Tamási Timi
Repülés (klikk a képre galériáért) Fotók: Nagy Blanka, Hercz Hajni, Tamasi Timi

A program igencsak mozgalmasra sikeredett, kapkodta a fejét az érdeklődő közönség. Egy elem maradt el csupán, kora reggel a „Szabadlábon Orosházán” elnevezésű futás. Hiába kurjongatott a műsorközlő perceken keresztül a mikrofonba, nem jelentkeztek a futók. Hiába, ekkor már mindenki keréken volt.

A futás meghiúsult ugyan, ám a többi program totális telt házzal üzemelt. A versenyekre beneveztek a bátrabbak, aki pedig ebben nem volt érdekelt, az elütötte az időt a téren streetballal és egyéb extrém őrületekkel.

Nem is húzom tovább az írást, hiszen remekbe szabott képek és egy mozgalmas videó árulkodik az egész napos eseményről. A vizuális megjelenést a Táncsics Stúdió fiatal titánjai biztosították. Munkájukkal találkozni fognak még az OrosCafé.hu oldalain.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=fCDixmmCCf4

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.