- hirdetés -

Az NB III. 5. fordulójában az OFC az ősi rivális, Hódmezővásárhely otthonában lépett pályára. A fiúk egy félidő alatt lerendezték a mérkőzést.

Hódmezővásárhely – Orosháza FC    0–7   (0–3)

Hódmezővásárhely, 250 néző.Vezette: Eke

OFC: Molnár – Szűcs., Varga F., Balogh M. (Gácsi)., Szabó N. – Kerepeczki., Nádiu (Juhász N.)., Baranyai (Simon)., Pardi – Buza., Szabó T.
Edző: Kvasznovszky József

Hódmezővásárhely: Kovács K.; Bakos, Lajos, Sipos, Mucsi (Huszár); Varga M., Antal, Kis K., Marton; Kökény, Rácz . Edző: Kandó Róbert

Kiállítva: Kökény (78.perc)., ill. Szabó T. (30.perc)

Góllövőink: Kerepeczki (11-es), Szabó T., Buza.(2), Juhász N.(2)., Baranyai

Minden edző vágya, hogy csapata góllal kezdje a mérkőzést. Erre ma Kvasznovszky Józsefnek csupán 3 percet kellett várnia. Baranyait buktatták a védők a büntetőterületen belül. A jogosan megítélt 11-est Kerepeczki magabiztosan értékesítette (0-1)

A 12.percben Baranyai szögletét az állandó gólfelelős, Szabó Tamás fejelte a hálóba (0-2)

A 16.percben Pardi indította a bal oldalon Baranyait, a nyurga csatár beadását Buza lőtte közelről a kapuba (0-3)

A 30. percben Szabó Tamás ütközött a hazaiak kapusával, a játékvezető kissé szigorúan kiállította az orosházi gólfelelőst.

A második félidőben nem ütközött ki az emberhátrány, az 55.percben folytatódott a gólgyártás. Buza beadását Juhász Norbert 5 méterről pofozta a hálóba (0-4)

A 65. percben Kerepeczki átadását az eddig gólpasszaival jeleskedő Baranyai értékesítette (0-5)

A 76. percben Pardi labdájával Buza futotta le védőjét és bal oldalról gurított a hálóba (0-6)

Ezután a hazaik is tíz főre fogyatkoztak. Kökény megkapta második sárga lapját és Szabó Tamás után ő is idő előtt mehetett zuhanyozni.

A 87. percben Buza labdáját Varga F. Juhász Norbert elé fejelte, a fiatal játékos egy csel után szerezte meg a találkozó hetedik gólját. (0-7)

Az Orosháza már az első félidőben gyakorlatilag eldöntötte a meccset. A Hódmezővásárhely számára felcsillant az esély a felzárkózásra, de csapatunk ezt az örömöt sem adta meg a vendéglátóknak.

Kvasznovszky József: „Jól felkészített csapatot sikerült szebbnél-szebb gólokkal legyőzni.”

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.