- hirdetés -

Bár a kezdésnél még kaptak egy gólt, utána viszont hármat rámoltak be.

Oh. Rákóczi Vasas – Sarkadkeresztúr 3 – 1 ( 2 – 1 )

Megyei I. o. bajnoki labdarúgó mérkőzés. Rákóczitelep, 150 néző. Vezette: Gera F. ( Kovács F., Csöngető E.)

Oh. Rákóczi Vasas: Blaskó – Debreceni (Szikora), Pásztor, Boros, Baki – Kánya, Németh G., Nagy D. ( Bakos), Elekes – Vincze ( Györgyi ), Lövei.
Szakmai vezető: Nagy István

A listavezető Sarkadkeresztúr látogatott szombat délután Rákóczitelepre, így nem akármilyen meccs volt kilátásban.

A kékmezes hazaiak nem a háttérben voltak
(Fotó: Betkó Tamás)
A kékmezes hazaiak a vendégek előtt voltak (Fotó: Betkó Tamás)

Kiegyenlített első negyed óra után megszerezte a vezetést a vendég együttes. Petruzsán futott el a bal oldalon, beadását az érkező Bányai fejelte a hosszú sarokba (0–1)

A 35. percben azonban egyenlített a Rákóczi. Kánya remek labdával szöktette a jobb oldalon felbukkanó Nagy Dávidot, a fiatal játékos pontosan gurított középre és Lövei Roland a hosszú sarokba passzolt (1–1)

A 42. percben aztán az egyenlítő góltól szárnyakat kaptak a mieink, és Pásztor beívelt labdáját ismét Lövei fejelte a hálóba (2–1)

A második félidőben a lelkes szurkolók bíztatása mellett lendületben maradt a hazai csapat és a 75. percben bebiztosította a győzelmet. A csereként pályára lépő Bakos védők mögé bepasszolt labdáját Elekes gurította 14 méterről a hálóba (3–1)

A Rákóczi Vasas egyénileg képzettebb játékosai ezúttal kreativitásban is felülmúlták az eddig listavezető Sarkadkeresztúr csapatát.

Nagy István: „Az első húsz percben elaludtunk, az ellenfél ekkor vezetést szerzett. Ezután felpörögtünk és tíz perc alatt megfordítottuk a mérkőzést. A második félidőben a harmadik gólunkkal pedig eldöntöttük a találkozót”.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.