- hirdetés -

Ételt osztottak a Bajcsy utcai állatkórház udvarán. Illyés Gábor és csapata augusztus végén is adományozott.

„A szakmánkból adódóan elsődleges dolgunk segíteni. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy erőnkhöz mérten megpróbálunk embertársaink helyzetén könnyíteni valamelyes. Helyet biztosítottunk az ételosztásnak és anyagilag is támogattuk megvalósulását. Örömünkre szolgál, hogy ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy aki eljött, talán egy picikével vidámabb napot tölthet el a viszonylag szürke hétköznapok közepette” – nyilatkozta dr. Muntyán János, az állatkórház tulajdonosa.

Nagyértékű adomány

„A Kardoskúti Zrt. évek óta részt vállal karitatív tevékenységekben, kisebb-nagyobb összegekkel, illetve alapanyaggal támogatja több civil szervezet kezdeményezését. Úgy valljuk, sok kicsi sokra megy, így azoknak az embereknek, akiknek szükségük van rá, egy tál meleg étel nagyon sokat jelent”- tudtuk meg Csete Zoltántól, a Kardoskúti Zrt. vezetőjétől, akik ezúttal egy sertés ajánlottak fel.

Politikamentesség

A támogatásoknak köszönhetően  húsos káposzta, bab- és felesborsó gulyás, összesen 700 adag étel főtt a gulyáságyúban.

„Nagyon örülünk, hogy egyre több támogató áll a kezdeményezésünk mögé. Vannak, akik önként jelentkeznek és ajánlják fel támogatásukat, de akiket mi keresünk meg, azok is szinte az első szóra mellénk állnak. Sokan úgy gondolják, hogy egy-egy ételosztási akciónk politikai hátterű. Szó sincs róla! Mögöttünk csak a támogatók állnak és a segíteni akarás. Mindennek köszönhető, hogy az utóbbi időben szinte minden hétvégén tudunk ételt osztani és ez mindennél fontosabb”- hangsúlyozta Illyés Gábor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.